Dacă doriţi Programare în Unitatea Noastră -> CLICK AICI pentru PROGRAMARE TELEFONICA 📞 sau pentru PROGRAMARE ONLINE 📞 -> CLICK AICI

Sectia Medicala I

     Secția Medicină Internă I aflată la etajul 1 al Spitalului Witting este o secție clinică și are în componență 75 de paturi distribuite în 22 de saloane și rezerve cu câte 2-3 paturi, majoritatea cu grup sanitar propriu, dotate cu mobilier sanitar adecvat, aer condiționat, frigider, televizor.

     Secției Medicină Internă I i se pot adresa pacienți din București și din întreaga țară, în special dacă aceștia ridică probleme în ceea ce privește stabilirea unui diagnostic de certitudine și a unei conduite terapeutice adecvate.

      Pacienților noștri le sunt oferite atât internări în regim de "spitalizare continuă", cât și internări în regim de "spitalizare de zi".

      Pacienții internați în Secția Medicină Internă I beneficiază de îngrijiri medicale de cea mai bună calitate acordate de un colectiv format din medici primari cu mare experientă, împreună cu o echipă de asistenți medicali pregătiți și dedicați profesiei.

       În cadrul secției Medicină Internă I se acordă îngrijiri medicale în specialitățile: medicină internă, cardiologie, gastro-enterologie, diabet zaharat, psihiatrie.

Medici:

 • Dr. Aurelia Alexandru: Șef secţie, medic primar Medicină Internă, a doua specialitate gastro-enterologie
 • Șef lucrări Dr. Valentin-Radu Coltuc: medic primar Cardiologie, doctor în medicină
 • Șef lucrări Dr. Daniela Ileana Drăgoescu: medic primar Medicină Internă, supraspecializare boli de nutriţie și diabet zaharat, competente somnologie - nivel 1+2, doctor în medicină
 • Dr. Ionela Bîșu-Nedelcu: medic primar Psihiatrie, doctor în medicină
 • Dr. Răzvan Pandelea-Dobrovicescu: medic primar Medicină Internă, doctorand

Asistent șef: Ileana Preda


Pacienții internați în Secția Medicină Internă I beneficiază de:

 • Explorări de laborator complexe,
 • Examinare imagistică ecografie cardiacă, radiologie, CT, ecografie generală,
 • Examinare ECG; defibrilator, injectomate
 • Monitorizare pe 24 de ore a tensiunii arteriale
 • Monitorizare ECG Holter pe 24 de ore
 • Test Sudoscan pentru detecția și evaluarea neuropatiei autonome periferice
 • Determinarea indicelui de presiune glezna/braţ (IGB)

   De asemenea echipa de medici din secția noastră asigură consultații de medicină internă pentru orice secție din spital și în ambulatoriu, care solicită un astfel de serviciu;

   Totodată pacienții internați în secția noastră beneficiază de acces facil la serviciile oferite de celelalte secții ale Spitalului Witting.

Aici fac cursuri și stagii de pregătire studenții anilor 3 (semiologie medicală, AMG) ai Facultăților de Medicină ale Universității Titu Maiorescu din București.

Stagii pentru practica de vară a studenților.

Pregătirea rezidenților de diferite specialități în stagii de Medicină Internă.

Cursuri de pregătire pentru rezidenți și pentru cadre medicale medii.

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐑𝐍Ă𝐑𝐈𝐋𝐎𝐑 :

Pacienţii sunt programaţi la internare în limita locurilor disponibile pe secţie, în lipsa acestora, se va face înscrierea într-un registru de programări a datelor de contact pentru a putea fi anunţaţi în timp util .

Programarea se poate face 📞 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧𝐢𝐜 la urmatorul nr de telefon: 𝟎𝟐𝟏-𝟑𝟏𝟐.𝟗𝟓.𝟑𝟎, 𝐭𝐚𝐬𝐭𝐚 2 - Medicala1, 𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 pe https://bit.ly/3eHGE3d sau prin 📞𝐀𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐚 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐚 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩: https://bit.ly/3CTzilk.