Dacă doriţi Programare în Unitatea Noastră -> CLICK AICI pentru PROGRAMARE TELEFONICA 📞 sau pentru PROGRAMARE ONLINE 📞 -> CLICK AICI

SECŢIA CLINICĂ MEDICINĂ INTERNĂ II

Medici:

 • Sef Sectie: Dr.Ivan Delia Marga - Medic primar medicina interna și cardiologie; competente ecocardiografie transtoracica și transesofagiana, ecografie vasculara;
 • Dr. Olan Angela - Medic specialist cardiolog, Doctor in stiinte medicale;
 • Dr. Soare Angela Mirela - Medic primar neurologie, Doctor in medicina, studii complementare ultrasonografie Doppler cerebrala si electroencefalografie;
 • Dr. Trailescu Ana Maria - Medic primar pneumolog, Doctor în medicină, cu competenţă în bronhologie şi explorări funcţionale respiratorii.
 • Asistent șef: Vasile Cornelia – Asistent medical principal licentiat.


  Scurt istoric


  Înfiinţată în anul 2004, secţia Medicală II a Spitalului Clinic nr.1 CF Witting a activat, de la început, sub semnul multidisciplinarităţii, propunându-şi o abordare complexă şi completă a pacientului aflat în suferinţă. Organizată iniţial ca un colectiv de medici internişti, şi-a diversificat activitatea atât prin angajarea de medici de specialităţi derivate din Medicină Internă sau conexe cu aceasta, cât şi prin dobândirea celei de-a doua specialităţi de către unii dintre medici, ceea ce a permis, în anul 2012 organizarea unui compartiment de Cardiologie şi în anul 2016 a unui compartiment de Neurologie. La această structură, în anul 2020, s-a alăturat şi un medic pneumolog, procesul de înfiinţare a unui compartiment de Pneumologie fiind încă în curs.


  Servicii hoteliere:

  Reabilitată în anii 2010-2011, secţia Medicală II oferă condiţii de cazare la standarde adecvate unui număr de 55 de pacienţi, în saloane de 3, 4 sau 5 paturi, fiecare salon având baie proprie.
  Dintre cele 55 de paturi, două sunt dotate cu saltea antiescară şi pătura electrică.
  Majoritatea paturilor au linie proprie de oxigenoterapie.


  Dotările şi serviciile medicale oferite sunt expuse pe larg în prezentarea fiecărui compartiment/specialităţi din componenţa secţiei.

  Precauţii speciale în contextul actual (anul 2022) al pandemiei SARS COV2:

 • Pacienţii sunt testaţi cu test rapid SARS COV2 la internare şi părăsesc spitalul doar după încheierea investigaţiilor; spitalizările zi sunt limitate strict la cazurile care pot fi investigate complet într-o singură vizită.
 • Purtarea măştii este obligatorie.
 • Este interzisă deplasarea pacienţilor în spital neînsoţiţi de personalul medical.