Deschide Cont personalizat pacient și/sau medici de familie și/sau ambulatoriu în cadrul Spitalului Clinic Nr. 1 CF Witting sau la Ambulatoriul de Specialitate Gara de Nord Bucureşti.

NOU !!! Pentru informatii utile Medici sau Pacienti va rugam sa va inregistrati: !!!
Completaţi datele de mai jos pentru Cont personalizat pacient și/sau medici de familie și/sau ambulatoriu:
Acord prelucrare date - Formular Inregistrare
Conform Regulamentului general privind protecţia datelor 679/2016, al Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Spitalul Clinic Nr. 1 CF Witting, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: programarea la consultatii,accesul la rezultate prin intermediul formularului de inregistrare, in cadrul Spitalului Clinic Nr. 1 CF Witting / Ambulatoriului de Specialitate Gara de Nord.
Datele solicitate in cadrul formularului de deschidere cont sunt necesare pentru realizarea programarii si pentru a fi contactati in scopul confirmarii programarii la consultatie/vizualizare rezultate. Refuzul dvs. de a furniza aceste informatii determină imposibilitatea inregistrarii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate tertilor.
Unitatea noastră functionează ca Operator de date cu caracter personal sub Licenta numărul 32927.